Zithoek luxe b&b zutphen

Corona maatregelen B&B Zutphen

Aller eerst: Onze B&B in Zutphen is vooralsnog gewoon geopend. Mochten de richtlijnen hierin wijzigen zullen we hier natuurlijk naar handelen.

In deze tijd nemen we diverse extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en onszelf staat voorop. Natuurlijk volgen we hierin de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid.

Bed & Sauna bestaat maar uit 1 accommodatie. We ontvangen dus nooit meerdere gasten tegelijk. Je komt in onze B&B met niemand anders in contact. Tijdens het in-checken houden we ruim 1,5 meter afstand.

Natuurlijk kun je bij ons nog altijd heerlijk genieten en ontspannen. De wellness faciliteiten zijn gewoon te gebruiken. Deze liggen in de accommodatie en zijn alleen voor privé gebruik. Ook hier kom je als gast met niemand in contact. Het water in het bubbelbad bevat chloor, hierdoor kan geen enkele bacterie/virus in het water overleven.

We reinigen onze accommodatie met nog meer zorg, met alcohol. We nemen ook goed alle deurklinken en andere oppervlakken mee.

Helaas zijn alle cafe’s en restaurants in Zutphen gesloten. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat je verhongerd! Onze accommodatie bevat een combimagnetron waarin je zelf (simpele) dingen kunt klaarmaken. Daarnaast is er een koelkast in de keuken aanwezig. Ook kun je de lekkerste gerechten van lokale restaurants laten bezorgen!

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om een heerlijk ontbijt bij te boeken.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over onze Corona maatregelen. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op.

Heb je een overnachting bij ons geboekt, maar wil je deze graag annuleren? Neem dan contact met ons op.

Winkelen in Zutphen

Het centrum van Zutphen staat bekend om de vele kleine winkeltjes met unieke producten. De hanzestad heeft meer dan 300 winkels, wat het een uitstekende stad maakt om even lekker te shoppen.