Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen die zijn gedaan bij Bed & Sauna, ongeacht het gebruikte verkoopkanaal.

Artikel 1 – Reservering

1.1 Een reservering bij Bed & Sauna is pas definitief na schriftelijke bevestiging door Bed & Sauna. Bed & Sauna stuurt de klant per e-mail een bericht van ontvangst met een overzicht en bevestiging van de boeking.

1.2 Het is niet toegestaan om in Bed & Sauna commerciële of professionele activiteiten uit te voeren.

Artikel 2 – Prijzen en betaling

2.1 De prijzen zijn flexibel en variabel, afhankelijk van verschillende individuele criteria zoals de boekingsdatum, de begindatum van het verblijf, de duur van het verblijf, en extra’s (ontbijt, parkeren, etc.).

2.2 De vermelde prijzen zijn inclusief b.t.w. en huur van de accommodatie en kosten (water, elektriciteit, verwarming). Er wordt per persoon per overnachting nog € 2,50 toeristenbelasting in rekening gebracht.

2.3 Er worden geen schoonmaak kosten in rekening gebracht.

2.4 Tenzij in de prijs inbegrepen of uitdrukkelijk gekozen op het moment van boeking, zijn extra’s (ontbijt, late check-out, etc.) een optie waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht, indien van toepassing.

2.5 Een aanbetaling voor een verblijf bij Bed & Sauna is niet nodig.

2.6 Kosten van de overnachting en eventuele andere kosten kunnen tijdens het in-checken worden voldaan op de locatie. Dit kan bij voorkeur met een betaalverzoek ( tikkie ) of contant, via bankoverschrijving met pin of creditcard.

Artikel 3 – Annulering of wijziging

3.1 Voorwaarden voor annulering van een boeking: tot 30 dagen voor aankomst is het mogelijk om uw overnachting kosteloos te annuleren of te wijzigen. Hierna wordt er 100% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

Artikel 4 – Aankomst en vertrek

4.1 Het is mogelijk om in te checken vanaf 16.00 uur t/m 20.00 uur. Aankomsten na 20.00 uur dienen tijdig (minimaal 1 werkdag van te voren) aan Bed & Sauna te worden doorgegeven.

4.2 Uit-checken kan tussen 8.00 uur en 11.00 uur. Na 11.00 uur wordt er een extra nacht in rekening gebracht.

4.3 Een late-check out kost € 25,- en is in overleg te boeken. ( uitchecken 14.00u )

4.4 Een Early-check in kost € 25,- en is in overleg te boeken ( inchecken 13.00u )

Artikel 5 – Persoonsgegevens

5.1 Bed & Sauna zorgt er voor dat uw privé gegevens bij ons veilig zijn. De gegevens die wij vragen hebben wij nodig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bed & Sauna is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

5.2 Bed & Sauna gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Deze gegevens slaan wij veilig op en is niet bereikbaar voor onbevoegden. Uw gegevens worden enkel intern bij ons gebruikt, en ons team bestaat uit minder dan 10 mensen. Uw gegevens gebruiken we voor verschillende doeleinden; zoals het verwerken van uw reservering.

5.3 De persoonlijke informatie die uw verstrekt kan worden gedeeld met fraude opsporingen diensten en instanties welke kredietwaardigheid controleren. Wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechtelijke instantie.

Artikel 6 – Huisregels

6.1 Huisdieren zijn niet toegestaan in Bed & Sauna.

6.2 Het houden van feesten en/of bijeenkomsten is niet toegestaan.

6.3 Bed & Sauna behoudt zich het recht voor de accommodatie te betreden voor schoonmaakwerkzaamheden, om de algemene toestand te controleren en om na te gaan of aan de veiligheids- en beveiligingsvoorschriften is voldaan.

6.4  De huurder dient het beschikbaar gestelde meubilair in de accommodatie in goede algemene staat te houden en eventuele defecten of gebreken te melden bij familie Denkers.

6.5 Het gebruik van glaswerk in het bubbelbad is ten strengste verboden, hiervoor is kunststof servies aanwezig.

6.6 Het gebruik van open vuur in de tuin is ten strengste verboden.

6.7 Het gebruik van een bbq of grill is zowel binnen als buiten ( tuin en veranda ) niet toegestaan .

6.8 Het afspelen van versterkte muziek in de tuin of veranda is niet toegestaan.

6.9 Kinderen onder de 8 jaar zijn niet toegestaan in Bed & Sauna.

6.10 Het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen te overnachten bij Bed & Sauna.

6.11 Het is niet toegstaan sexuele handelingen te verrichten in het Bubbelbad

6.12 Na 23.00u mag u nog wel gebruik maken van het bubbelbad maar dienen de bubbels uitgezet te worden.

Als de huurder inbreuk pleegt op de hier vermelde verplichtingen, waaronder niet-naleving van de interne regels, behoudt Bed & Sauna zich het recht voor het verblijf in te korten.