Over ons

Familiebedrijf in Zutphen

Bed & Sauna is in het bezit van de familie Denkers. Zij bewonen al meer dan 30 jaar het herenhuis aan de Deventerweg. Waar Han & Evelien veelal de contactpersonen zijn voor gasten, is dochter Tara verantwoordelijk voor alle online communicatie. Daarnaast onderhoudt Han de Bed en Breakfast, die de ruimte volledig eigenhandig heeft verbouwd.

familie-denkers

Hanzestad Zutphen

De Familie Denkers woont al meer dan 30 jaar in het monumentale pand in Zutphen. Hanzestad Zutphen is een van de oudste steden van Nederland. Fraai gelegen aan de IJssel, met een indrukwekkende skyline met in het oog springende torens. De rijke geschiedenis van de stad is terug te vinden in vele monumentale gebouwen, statige herenhuizen en kerken. Het is een genot om door de pittoreske straatjes en hofjes te wandelen, om vervolgens heerlijk op een van de vele terrassen een hapje en een drankje te nuttigen.

Locatie Bed en Breakfast

Onze luxe Bed and Breakfast met wellness faciliteiten ligt in Zutphen. Je auto parkeer je gratis op ons parkeerterrein. Fietsen kunnen worden gestald in onze tuin. Ook elektrische fietsen laad je hier op. Dit is uiteraard helemaal gratis.

Onze accommodatie bevindt zich op 800m afstand van het centrum en Station van Zutphen. Wij zijn hierdoor gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer.

Daarnaast zit er op 50 meter afstand een bushalte, genaamd ‘Weg Naar Laren’. Bus nummer 81 vertrekt ieder half uur van Station Zutphen, en brengt je binnen 5 minuten naar onze accommodatie. Hierdoor is het ook mogelijk om vanuit onze Bed & Breakfast eenvoudig met de bus naar het Station van Zutphen, Museum More in Gorssel, of naar het Station van Deventer af te reizen.

Luxe wellness bed en breakfast in zutphen

onze adresgegevens

Deventerweg 115, 7203 AE Zutphen