admin

Winkelen in Zutphen

Het centrum van Zutphen staat bekend om de vele kleine winkeltjes met unieke producten. De hanzestad heeft meer dan 300 winkels, wat het een uitstekende stad maakt om even lekker te shoppen. De winkels zijn iedere werkdag open tot 18.00 uur. Iedere vrijdag is er koopavond tot 21.00 uur. Maar wat is er nu leuker dan op een heerlijke vrije zondag te genieten van al het moois wat Zutphen te bieden heeft? Iedere laatste zondag van de maand is er koopzondag in het centrum.

Het centrum van Zutphen

In het mooie centrum van Zutphen bevinden zich een groot scala aan winkels. Wanneer u door de stad loopt zult u versteld staan van de vele imposante winkelpanden met mooie etalages. Het centrum heeft vele hofjes, kleine straatjes en leuke steegjes. Hierdoor wordt winkelen in Zutphen nog leuker!

Ook zijn er genoeg restaurantjes en lunch-rooms waar u na het winkelen heerlijk kunt vertoeven onder het genot van een lekker broodje en een glaasje wijn.

De verschillende markten in Zutphen hebben lokale producten

Markt in Zutphen

De kleurrijkste bloemen, het lekkerste eten en de mooiste producten. U vindt dit allemaal op de markten van Zutphen. Iedere donderdag ochtend is er weekmarkt. Dit is een grote markt met veel lokale verse producten. Ook is hier tegelijkertijd een biologische markt, met vele mooie producten. Iedere zaterdag is het tijd voor de zaterdag markt. Deze markt is kleiner in vergelijking met de donderdag, maar staat er wel de hele dag. Dit is het ultieme moment om mooie bloemen te halen, of iets lekker te eten.

Hoe komt u naar het centrum?

Vanaf onze Bed & Breakfast net buiten het centrum van Zutphen staat u binnen enkele minuten in hartje centrum. Wanneer u een overnachting boekt mag u gratis gebruik maken van onze 2 stadsfietsen. Vanaf de B&B is het ongeveer 5 minuten fietsen naar het centrum. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit te lopen. Hier doet u waarschijnlijk ongeveer 15 minuten over.

Ook stopt er voor de deur een bus van lijn 81, deze gaat van het station van Zutphen naar het station in Deventer. Deze bus gaat ongeveer 2x per uur, en brengt u binnen enkele minuten naar het centrum of het treinstation van Zutphen. U kunt deze bus uiteraard ook gebruiken om naar Gorssel of Deventer af te reizen.

TAGS
WIJ HELPEN U GRAAG

Hulp nodig?

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

info@bedensauna.nl

0575 519722