Veelgestelde vragen

Vragen over Corona

Wat zijn de corona maatregelen in de B&B?

In deze tijd nemen we diverse extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en onszelf staat voorop. Natuurlijk volgen we hierin de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid.
Bed & Sauna bestaat maar uit 1 accommodatie. We ontvangen dus nooit meerdere gasten tegelijk. Je komt in onze B&B met niemand anders in contact. Tijdens het in-checken houden we ruim 1,5 meter afstand.
Natuurlijk kun je bij ons nog altijd heerlijk genieten en ontspannen. De wellness faciliteiten zijn gewoon te gebruiken. Deze liggen in de accommodatie en zijn alleen voor privé gebruik. Ook hier kom je als gast met niemand in contact. Het water in de jacuzzi bevat chloor, hierdoor kan geen enkele bacterie/virus in het water overleven.
We reinigen onze accommodatie met nog meer zorg. Hiervoor gebruiken we ook alcohol. We nemen ook goed alle deurklinken en andere oppervlakken mee.
Helaas zitten alle cafe’s en restaurants in Zutphen dicht. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat je verhongerd! Onze accommodatie bevat een combimagnetron waarin je zelf (simpele) dingen kunt klaarmaken. Daarnaast is er een koelkast in de keuken aanwezig. Ook kun je de lekkerste gerechten van lokale restaurants laten bezorgen!
We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over onze Corona maatregelen. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op.

Is het ontbijt corona proof?

Jazeker! Wij serveren het ontbijt niet in een eetzaal. U kunt heerlijk binnen in uw accommodatie genieten van ons ontbijt.

Vragen over beschikbaarheid

Hoe kan ik zien of de B&B nog beschikbaar is?

U vindt de beschikbaarheid van onze Bed en Breakfast in Zutphen eenvoudig online. In onze reserveringskalender vindt u onze beschikbaarheid. Is een datum niet meer te selecteren? Dan is deze helaas volgeboekt. Omdat we maar 1 accommodatie hebben kunnen we u helaas ook niet aan een andere kamer helpen.

Waarom kan ik een datum niet selecteren in de kalender?

U vindt de beschikbaarheid van onze Bed en Breakfast in Zutphen eenvoudig online. In onze reserveringskalender vindt u onze beschikbaarheid. Is een datum niet meer te selecteren? Dan is deze helaas volgeboekt.

Vragen over prijzen

Wat kost een overnachting in de Bed & Breakfast?

Door de week kost een overnachting in onze Bed & Breakfast € 150 per nacht. Deze prijs is exclusief ontbijt (€ 15,- p.p.p.n.) en toeristenbelasting. Prijs is inclusief gebruik van onze wellness faciliteiten, parkeren, gebruik stadsfietsen en gratis koffie en thee. Vrijdag, zaterdag en zondag rekenen wij een weekendtoeslag van € 20. Hiermee komt een overnachting op een prijs van € 170 per nacht.

Wat zijn de kosten voor het ontbijt?

Ontbijt is niet standaard inbegrepen in onze overnachtingen. Deze is eventueel bij te boeken voor € 15,- per persoon, per nacht. Graag horen wij van te voren of u gebruik wilt maken van ons ontbijt.

Wat zijn de kosten voor een late check-out of early check-in?

Om extra lang te kunnen genieten bieden wij een ‘late check-out’ en ‘early check-in’ aan. Normale incheck tijd is ‘s middags om 16.00u. Bij een early check-in bent u al vanaf 13.00u welkom. Uitchecken is standaard ‘s morgens om 11.00u. Tijdens een late check-out kunt u tot 14.00u ‘s middags genieten van onze accommodatie en wellness. Let op, beide is op basis van beschikbaarheid en kosten € 25 per optie.

Wat zijn de kosten voor parkeren van een auto?

Parkeren is gratis.

Vragen over de accommodatie

Hoe zit het met privacy in de B&B?

Wij verhuren maar 1 ruimte/accommodatie. Hierdoor zijn er geen andere gasten aanwezig op het terrein. U kunt daarom in alle rust genieten. Ook heeft u een eigen ingang met een eigen sleutel. Daardoor komt u met ons niet in contact (behalve tijdens het in en uit checken).

Hoe zit het met privacy in de wellness?

Wij verhuren maar 1 ruimte/accommodatie. Hierdoor zijn er geen andere gasten aanwezig op het terrein. U kunt daarom in alle rust genieten. Ook heeft u een eigen ingang met een eigen sleutel. Daardoor komt u met ons niet in contact (behalve tijdens het in en uit checken).

De sauna is onderdeel van het slaap gedeelte van de accommodatie en is hierdoor niet toegankelijk voor mensen van buiten de accommodatie. Hierdoor kunt u met 100% privacy en in alle rust gebruik maken van de sauna.

De jacuzzi bevindt zich op de veranda van de B&B. Vanuit de jacuzzi kijkt u over de prachtig aangelegde (privé) tuin. Wilt u genieten van nog meer privacy? U kunt de inkijk in de veranda makkelijk wegnemen, hiervoor hoeft u alleen maar de rieten matten te laten zakken. Als gevolg is het niet meer mogelijk om vanuit de tuin de veranda in te kijken. Uiteraard is het voor u dan ook niet meer mogelijk om vanuit de jacuzzi de tuin in te kijken.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van de wellness?

Gebruik van de wellness faciliteiten is inbegrepen bij iedere overnachting. Een overnachting in onze Luxe Bed and Breakfast in Zutphen is natuurlijk al 100% genieten. Maar door onze wellness faciliteiten wordt een overnachting nog veel fijner! Tijdens uw verblijft kunt u zo vaak gebruik maken van de sauna en jacuzzi als u wilt, dit helemaal gratis en zit bij iedere overnachting inbegrepen. Ook zijn er geen andere gasten aanwezig op het terrein, hierdoor heeft u 100% privacy wanneer u de wellness gebruikt.