Sauna

Gebruik van de sauna zit bij uw verblijf inbegrepen, en is dan ook helemaal gratis. U kunt zo vaak genieten van de sauna als u wilt, zonder extra kosten. De sauna is gemaakt voor 4 personen, en is dan ook groot genoeg om met 2 personen heerlijk van te genieten.

De sauna is onderdeel van het slaap gedeelte van de accommodatie en is hierdoor niet toegankelijk voor mensen van buiten de accommodatie. Hierdoor kunt u met 100% privacy en in alle rust gebruik maken van de sauna. In onze sauna kunt u zowel van een traditioneel Fins saunabad genieten, als van de infrarood lampen.

Jacuzzi

Bij uw verblijf zit ook het gebruik van de jacuzzi inbegrepen. Hierdoor kunt u zo vaak genieten van het heerlijke water als u maar wilt. De jacuzzi biedt plek voor 3 personen en staat op de veranda. U loopt eenvoudig vanuit de slaapkamer via de openslaande deuren de veranda op.

Vanuit de jacuzzi kijkt u over de prachtig aangelegde tuin. Wilt u liever genieten met meer privacy? U kunt de inkijk in de veranda makkelijk wegnemen, hiervoor hoeft u alleen maar de rieten matten te laten zakken. Als gevolg is het niet meer mogelijk om vanuit de tuin de veranda in te kijken. Uiteraard is het voor u dan ook niet meer mogelijk om vanuit de jacuzzi de tuin in te kijken.

Beauty behandelingen

Evelien runt haar eigen schoonheidssalon met nagelstudio vanuit hetzelfde pand aan de Deventerweg in Zutphen. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk een behandeling boeken, en staat u binnen enkele meters in de schoonheidssalon. Voor de exacte mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.