Ruime slaapkamer b&B zutphen

Prijs overnachting

Door de week kost een overnachting in onze Bed & Breakfast € 130 per nacht. Deze prijs is exclusief ontbijt (€ 12,50 p.p.p.n.) en toeristenbelasting. Prijs is inclusief gebruik van onze wellness faciliteiten, parkeren, gebruik stadsfietsen en gratis koffie en thee.

Bed en breakfast met jacuzzi

Weekend toeslag

Vrijdagnacht en zaterdagnacht rekenen wij een weekendtoeslag van € 20. Hiermee komt een overnachting op een prijs van € 150 per nacht. Deze prijs is exclusief ontbijt (€ 12,50 p.p.p.n.) en toeristenbelasting. Prijs is inclusief gebruik van onze wellness faciliteiten, parkeren, gebruik stadsfietsen en gratis koffie en thee.

closeup 2 ontbijt bed and breakfast

Prijs extra opties

Ontbijt is niet standaard inbegrepen in onze overnachtingen. Deze is eventueel bij te boeken voor € 12,50 per persoon, per nacht. Graag horen wij van te voren of u gebruik wilt maken van ons ontbijt.

Ook bieden wij een ‘late check-out’ en ‘early check-in’ aan. Normale incheck tijd is ‘s middags om 16.00u. Bij een early check-in bent u al vanaf 13.00u welkom. Uitchecken is standaard ‘s morgens om 11.00u. Tijdens een late check-out kunt u tot 14.00u ‘s middags genieten van onze accommodatie en wellness. Let op, beide is op basis van beschikbaarheid en kosten € 25 per optie.

Reserveer nu uw overnachting bij Bed and Breakfast Zutphen