Maak uw verblijf compleet

Late check-out

Wilt u liever langer genieten van onze accommodatie? In overleg is het mogelijk om late check-out te boeken bij uw overnachting. Voor € 25 kunt u dan genieten tot 14.00 uur.

Early check-in

Bent u al eerder in Zutphen? Het is geen probleem om uw auto alvast gratis bij ons te parkeren. Wilt u al eerder in de accommodatie? In overleg is dit vaak mogelijk.

Ontbijt

Wij bieden standaard geen ontbijt aan bij een overnachting. Uiteraard is deze bij iedere overnachting bij te boeken. De kosten bedragen € 12,50 p.p.p.n.

Koffie en thee

Voor al onze gasten hebben wij gratis koffie en thee, ook wanneer u zonder ontbijt boekt! Hierdoor kunt u de hele dag genieten van heerlijke dranken.

Minibar

De koelkast hebben wij gevuld met een aantal heerlijke koude dranken. Ook is er voor 's avonds een flesje wijn aanwezig. Voor het nuttigen van deze draken vragen wij een kleine vergoeding.

Stadsfietsen

Wanneer u een overnachting boekt in onze B&B, mag u gratis gebruik maken van onze 2 stadsfietsen. Deze zijn uitermate geschikt om 's avonds mee naar de stad te gaan.

Beauty behandelingen

Evelien runt haar eigen Beautystudio vanuit hetzelfde gebouw. Neem contact met ons op over de beschikbaarheid en kosten van een eventuele beauty behandeling.